طرح و نصب پنجره دوجداره UPVC
طرح پنجره ها :
همواره تعامل خاصی میان ساختمان ها و پنجره ها وجود دارد و طراحان و مهندسان از پنجره به عنوان ابزاری در خصوص ساختمان ها استفاده مینمایند.پروفیل های UPVC ساخت پنجره ها را در انواع طرح،رنگ و باز شو امکان پذیر می سازند.
۱_پنجره تک حالته :
این نوع ساده ترین نوع پنجره باز شو می باشد. چرخش باز شوی این پنجره حول محور عمودی بوده و درز بندی متوسطی ایجاد می کند.
۲_درب و پنجره دو حالته :
بازشوی این سیستم حال هر دو محور عمودی و افقی می باشد، از حالت بالا بازشو برای جلوگیری از درگیری با پرده ها در عین گردش هوای کافی استفاده می شود کیفیت درزبندی این پنجره عالی ارزیابی می شود.
۳_پنجره بالا بازشو :
پنجره هایی با لنگی بالا باز شو حول محور افقی برای گردش هوای مختصر می باشد.
۴_ در و پنجره کشویی :
حرکت ریلی بازشوها روی بخش ثابت، در و پنجره های کشویی را تبدیل به گونه ای ایده آل برای پنجره هایی که فضای اطراف آنها محدود است می کند در عین حال این نوع پنجره درزبندی مناسبی ندارد.
۵_در و پنجره دو لنگه بازشو (فرانسوی) :
در درب و پنجره های دو لنگه بازشو از پروفیل وسط متحرک استفاده میشود که به شما امکان داشتن یک بازشو بزرگ را می دهد. یکی از دو لنگه بازشو، بازشوی اصلی پنجره محسوب می شود که می تواند دو حالت نیز باشد.
۶_درب و پنجره فولکس واگنی :
این نوع پنجره تمام نکات مثبت پنجره کشویی را داراست در عین اینکه درزبندی فوق العاده نیز ایجاد میکند. درب و پنجره آکاردئونی این نوع سیستم برای فضاهایی که به بازشویی بزرگ نیاز دارند مناسب است نوع بازشو به صورت جمع شو به یک سمت یا به هر دو سمت می باشد.
۷_پنجره های کوژ/کاو :
این پنجره به دلیل حالت قرارگیری، فضا را بزرگتر نشان می دهد و همچنین در نمای داخلی و خارج ساختمان جلوه زیبایی ایجاد میکند.قطعات تشکیل دهنده این پنجره ها می توانند مسطح یا منحنی باشند.
۸_پنجرههای محوری :
در این نوع سیستم نوع بازشو چرخش حول محوری که در مرکز دو ضلع موازی عمودی یا افقی می باشد انجام می گیرد.
۹_درب سوئیچی (بالکنی) :
درب سوئیچی دارای قفل و دستگیره از هر دو فضای داخلی و بیرونی است و مناسب برای ورودی واحد و اتاق خواب می باشد.در حالی که درب بالکنی تنها دارای یک دستگیره و قفل از سمت فضای داخلی می باشد.
نکته مهم : برای اندازه گیری صحیح معمولاً از سه نقطه اندازهگیری میشود و اندازه کوچکتر برای ساخت منظور میگردد (حدود ۲ میلیمتر بادخور منظور میشود) اگر پروژه بزرگی در اختیار دارید طبقات را تفکیک شده اندازه بگیرید و برای هر واحد کد مشخص منظور نمایید تا در موقع نصب دچار مشکل نگردید زیرا نمی توان مطمئن بود که همه اندازه ها برابر است.
مراحل نصب پنجره ها :
بهترین زمان جهت نصب در و پنجره های UPVC در ساختمان های نوساز هنگامی است که عمده عملیات ساختمان به پایان رسیده است.
در طول مراحل نصب عملیات زیر باید انجام پذیرد :
۱_ تراز کردن پنجره ها در سه محور X,Y,Z
۲_تقسیم کردن فاصله بادخور پنجره ها از هر چهار طرف
۳_پیچ کردن پنجره ها به جداره ها و فریم انتظار
۴_عایق کردن و درزگیری پنجره ها با فوم و سیلیکون
۵_نصب شیشه برای رگلاژ کردن پنجره ها به نحوی که پنجره ها به راحتی باز و بسته شوند.
۶_نصب دستگیره ها و کاورها و پوشش های مربوط به لولا و…